Linzencurry Met Gehaktballetjes En Naanbrood
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Linzencurry met gehaktballetjes en naanbrood

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Gehaktballetjes
Linzen curry
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
25 min
1
Verwarm voor het naanbrood de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Kneed het gehakt met de komijn, cayennepeper en zout door elkaar en rol in hier balletjes van.
3
Snipper de rode ui, hak de knoflook fijn en giet de linzen af.
4
Verhit olie in een diepe pan. Bak de gehaktballetjes rondom in ca. 5 min licht bruin. Snijd ondertussen de paprika in blokjes.
5
Voeg na 5 min. de ui, paprika en knoflook toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de kruiden (garam masala, kerrie en paprikapoeder) toe en bak kort mee met het gehakt. Voeg de linzen toe en blus af met kokosmelk. Laat het geheel 5 min. zacht doorkoken.
6
Bak het brood af en snijd de artisjokken in blokjes. Serveer de artisjokken en het naanbrood bij de curry.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Hadassa
Sebastiaan van Eatertainment
Hadassa
Sebastiaan van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Midden-Oosters
Indiaas
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Curry
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via