Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Gehaktballetjes
Linzen curry
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
25 min
1
Verwarm voor het naanbrood de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Kneed het gehakt met de komijn, cayennepeper en zout door elkaar en rol in hier balletjes van.
3
Snipper de rode ui, hak de knoflook fijn en giet de linzen af.
4
Verhit olie in een diepe pan. Bak de gehaktballetjes rondom in ca. 5 min licht bruin. Snijd ondertussen de paprika in blokjes.
5
Voeg na 5 min. de ui, paprika en knoflook toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de kruiden (garam masala, kerrie en paprikapoeder) toe en bak kort mee met het gehakt. Voeg de linzen toe en blus af met kokosmelk. Laat het geheel 5 min. zacht doorkoken.
6
Bak het brood af en snijd de artisjokken in blokjes. Serveer de artisjokken en het naanbrood bij de curry.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Hadassa
Sebastiaan van Eatertainment
Hadassa
Sebastiaan van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Indiaas
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vis
Soort
Curry
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via