Verwarm voor het naanbrood de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Kneed het gehakt met de komijn, cayennepeper en zout door elkaar en rol in hier balletjes van.
3
Snipper de rode ui, hak de knoflook fijn en giet de linzen af.
4
Verhit olie in een diepe pan. Bak de gehaktballetjes rondom in ca. 5 min licht bruin. Snijd ondertussen de paprika in blokjes.
5
Voeg na 5 min. de ui, paprika en knoflook toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de kruiden (garam masala, kerrie en paprikapoeder) toe en bak kort mee met het gehakt. Voeg de
linzen toe en blus af met kokosmelk. Laat het geheel 5 min. zacht doorkoken.
6
Bak het brood af en snijd de artisjokken in blokjes. Serveer de artisjokken en het naanbrood bij de curry.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.