Noedels met biefstukpuntjes, edamame en gele paprika
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1
Schil de gember en snijd fijn. Meng dit samen met de sojasaus, sesamolie, gembersiroop en chilisaus tot een marinade. Voeg de biefstukpuntjes toe aan de marinade, roer goed door en zet apart.
2
Breng ruim water aan de kook in een pan en kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Snijd de paprika in stukken, de bosuien en rode peper in schuine ringen en de limoen in partjes.
4
Verhit de helft van de zonnebloemolie en bak de paprika 5 min. Verhit de overige olie in een andere pan en bak de biefstukpuntjes 3 min. met de overige marinade. Haal de biefstukpuntjes uit de pan en laat de marinade inkoken tot sausdikte. Schenk de saus in een kommetje.
5
Verdeel de noedels over de borden. Gevolgd door de paprika, edamame bonen en gebakken biefstukpuntjes. Maak af met de rode peper, bosui, limoenpartjes en sesamzaad en serveer met de saus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.