Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Frituur de loempiavellen krokant op max 175ºC in een friteuse of pan met frituurolie. Laat uitlekken op een papiertje.
2
Snijd de lende in zo dun mogelijke plakjes. Leg de plakjes lende tussen bakpapier en sla tot extra dunne plakjes met een steelpannetje.
3
Maak knoflookchips door de knoflooktenen in dunne plakjes te snijden. Frituur de knoflookplakjes op 160ºC goudbruin in de friteuse. Laat uitlekken op keukenpapier.
4
Maak een wasabicrème door 100 gr mayonaise met de wasabi pasta en zout en peper naar smaak te mengen.
5
Meng de kalfsfond met appelstroop en tsuyu tot een gladde dressing.
6
Maak truffelmayonaise door 70 gr mayonaise te mengen met de crème fraîche, truffeltapenade en wat peper en zout.
7
Leg de loempiavellen op een apart bord. Leg hier de carpaccio op. Vul een spuitzak met de wasabicrème en spuit 12 kleine dotjes op de carpaccio. Verdeel de tsuyudressing met een lepel in strepen over de carpaccio. Verdeel de knoflook chips, dungesneden radijs en bosui over de carpaccio. Garneer met sesamzaadjes.
8
Haal de blaadjes sla door de olijfolie en verdeel over de carpaccio. Maak af met een snufje peper en maldon zout naar smaak. Snijd de focaccia in stukken.
9
Serveer de Oosterse carpaccio met de focaccia en truffelmayonaise.
Oosterse carpaccio van Carpaccio Club
Oosterse carpaccio van Carpaccio Club

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Selderij
  • Melk
  • Soja
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Diëten
Eiwitrijk
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via