Orzo met garnalen
Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Orzo met garnalen

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Pel de ui en knoflook, snipper de ui en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Fruit de ui en de knoflook 2 à 3 min.
2
Snijd ondertussen de aubergine in blokjes en voeg toe aan de pan, samen met de orzo en garnalen. Bak het geheel ca. 3 min. op hoog vuur.
3
Giet de groentebouillon bij de rest in de pan en breng voor 10 min. aan de kook.
4
Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de basilicum fijn. Meng de tomaten, basilicum en het amandelschaafsel door de orzo. Breng op smaak met peper en zout.
Metairie Les Barriques Chardonnay 2020
Wijntip van Yves

Metairie Les Barriques Chardonnay 2020

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Selderij
  • Schaaldieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Rem van Nuijsenburg
Brenda

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Balans
Soort
Eenpansgerechten
Pasta
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via