Print opties

Sluiten

Orzo met garnalen

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel de ui en knoflook, snipper de ui en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Fruit de ui en de knoflook 2 à 3 min.
2
Snijd ondertussen de aubergine in blokjes en voeg toe aan de pan, samen met de orzo en garnalen. Bak het geheel ca. 3 min. op hoog vuur.
3
Giet de groentebouillon bij de rest in de pan en breng voor 10 min. aan de kook.
4
Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de basilicum fijn. Meng de tomaten, basilicum en het amandelschaafsel door de orzo. Breng op smaak met peper en zout.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.