Ovenschotel Met Witte Asperges En Tomaat
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Ovenschotel met witte asperges en tomaat

Ingrediënten

3 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
50 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Schil de asperges en snijd 2 tot 5 cm van de onderkant. Breng de asperges in een pan met water aan de kook. Kook de asperges 10 min.
2
Bereid de saus en de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de boter door de aspergesaus.
3
Vet een ovenschaal in met de olie. Schep de puree in de ovenschaal. Klop de eieren los met crème fraîche en meng met de aspergesaus. Snijd de tomaten in plakjes. Verdeel de asperges over de puree schuif de plakjes tomaat ertussen. Giet het sausmengsel eroverheen.
4
Bak het gerecht 30 min. in het midden van de oven. Bestrooi met de peterselie ter garnering en serveer warm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja
  • Ei
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Mosterd
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie