Pad Thai met mihoen, peultjes en garnalen
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Pad Thai met mihoen, peultjes en garnalen

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af onder koud, stromend water.
2
Dep de garnalen droog met keukenpapier. Verhit de helft van de zonnebloemolie in een pan op hoog vuur, bak de garnalen 3 min. en haal uit de pan.
3
Pel en snipper de knoflook. Snijd de rode peper fijn en klop de eieren los in een kom. Verhit de overige olie in een pan en fruit de knoflook. Voeg de eieren toe, blijf roeren en verhit totdat het roerei gaar is. Voeg de rode peper, wortel, peultjes en Pad Thai saus toe en bak 4 min. mee. Voeg vervolgens de mihoen en garnalen toe, roer door en verwarm nog 2 min. mee.
4
Snijd de koriander grof en garneer de Pad Thai met koriander.
Pad Thai met mihoen, peultjes en garnalen
Pad Thai met mihoen, peultjes en garnalen
Wijntip van Yves

Sauvignon blanc

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Schaaldieren
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Thais
Diëten
Balans
Eiwitrijk
Soort
Noedels
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via