Pasta met gerookte zalm, prei en boerenkool
Niveau
Beginner
Tijd
30 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Pasta met gerookte zalm, prei en boerenkool

Boerenkool ken je voornamelijk van de stamppot. Maar wist je dat je deze groente ook uitstekend in andere gerechten kunt verwerken? Wij verwerken boerenkool in een heerlijke romige pasta met gerookte zalm die je binnen een handomdraai op tafel zet!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept pasta met gerookte zalm, prei en boerenkool

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de prei in dunne halve ringen.
2
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui, knoflook en prei. Voeg de boerenkool toe en bak deze 1 min. mee. Voeg vervolgens crème fraîche, water en kookroom toe en roer goed door.
3
Voeg vervolgens crème fraîche, water en kookroom toe en roer goed door.
4
Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes en roer deze door de saus. Laat nog 4 min. zachtjes meekoken.
5
Verdeel de penne gevolgd door de saus.
Cool_coast_pinot_noir_wijn
Wijntip van Yves

Pinot noir

Het mooie van de pinot noir is dat deze blauwe druif niet alleen gebruikt wordt voor het maken van rode wijn, maar ook voor mousserende wijnen zoals champagne. Daarnaast is deze druif de trots van de Franse Côte D’or.

Casa Silva Cool Coast Pinot Noir: gerookte zalm is vaak zoutig en vettig dus vandaar deze fruitige, rode pinot noir met weinig tannines. Elegante stijl, mooi getypeerd pinot noir, aardbeien en kersen, rokerig en breed, goede frisheid met fijne zuren. Met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd via Vanouds de Zwaan!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Soja
  • Vis
  • Ei

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via