Liefhebber van pasta? Dan wil je dit recept proberen! We kiezen deze keer namelijk voor het witte goud én voor groene asperges en maken er een heerlijke, romige pasta van met een lekkere bite. Voeg daar pancetta of guanciale, Pecorino en een vleugje citroen aan toe en je gaat genieten van een heerlijk pasta recept.
Tip: je kan de Pecorino kaas eventueel vervangen door Parmezaanse kaas.
Met een passie voor koken maakt Eatertainer Chefke Luc wekelijks verrassende recepten die je wilt proberen! Van zoet zoals deze eiwitrijke browniestot snel en uitgebreid en van vlees of vis tot vegetarisch, al zijn recepten maakt hij met een heerlijke twist. “Cooking made easy and fun”, zo omschrijft hij het zelf. Kies een van zijn ovenschotel recepten of ga voor een fris salade recept. Benieuwd naar al zijn recepten? Je vindt ze op Eatertainment!
Met vlees weet Luc heerlijke recepten te creëren. Zo is deze boeuf bourguignon met runderriblappen een smaakvol stoofgerecht. De bereiding kost wat tijd, maar het is het meer dan waard! Serveer met wat frietjes of aardappelpuree en het genieten kan beginnen. Voor de lunch wil je dit broodje rosbief proberen. Een klassiek broodje wat Luc aanvult met een zelfgemaakte truffelmayonaise en een tomatensmeersel.
Dol op vis? Dan wil je deze hartige avocadowafels met gerookte zalm proberen! Het is een makkelijk recept, maar lekker verrassend en leuk om te serveren in het weekend. Voor de avond zijn deze mosselen in witte wijnsaus met frietjes een aanrader. Serveer daar een goed glas witte wijn bij en proost op een heerlijk weekend.
Ook voor de vegetariërs zijn er genoeg recepten om te proberen. Ga bijvoorbeeld voor deze smaakvolle ratatouille, een klassiek Frans recept uit de oven. Het is makkelijk om te maken, vol van smaak en zit boordevol groenten. Probeer ook eens een vegetarische en romige pasta pesto, een klassieker die altijd goed is! Of ontdek de Japanse keuken en ga eens voor een gember-miso edamame dip. Lekker voor bij de borrel.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment