pastasalade met pompoen
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Pastasalade met pompoen, ham, pecannoten en geitenkaas

Deze pastasalade is net even anders dan de standaard pastasalade met pesto. Hij is vol van smaak dankzij de zoute smaak van ham, de knapperige pecannoten en de romige toevoeging van de geitenkaas. De pompoen en sla maken de salade tot een complete maaltijd.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept pastasalade met pompoen, ham, pecannoten en geitenkaas

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
50 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Verdeel de pompoenblokjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de helft van de olijfolie over de pompoen en rooster 30 min. in een voorverwarmde oven.
2
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
3
Verhit de resterende olie in een pan en bak de hamblokjes krokant in 3 min. op middelhoog vuur. Haal de hamblokjes uit de pan en zet apart.
4
Rooster de pecannoten in een droge pan totdat ze goudbruin zijn.
5
Meng in een kom de afgekoelde pasta samen met de crème fraîche en peper en zout door elkaar en roer goed door. Voeg de hamblokjes, pecannoten, pompoenblokjes, geitenkaasbolletjes en waterkers sla toe en roer nogmaals voorzichtig door.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via