Print opties

Sluiten

Pastasalade met pompoen, ham, pecannoten en geitenkaas

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
50 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Verdeel de pompoenblokjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de helft van de olijfolie over de pompoen en rooster 30 min. in een voorverwarmde oven.
2
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
3
Verhit de resterende olie in een pan en bak de hamblokjes krokant in 3 min. op middelhoog vuur. Haal de hamblokjes uit de pan en zet apart.
4
Rooster de pecannoten in een droge pan totdat ze goudbruin zijn.
5
Meng in een kom de afgekoelde pasta samen met de crème fraîche en peper en zout door elkaar en roer goed door. Voeg de hamblokjes, pecannoten, pompoenblokjes, geitenkaasbolletjes en waterkers sla toe en roer nogmaals voorzichtig door.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.