Eén van de culinaire hits op social media is de pavé de pommes de terre, oftewel van die mooi gelaagde aardappelen. Dit recept lijkt nieuw, maar het is eigenlijk al heel oud. Van origine wordt het in de pan gebakken, maar tegenwoordig wordt het ook vaak gefritureerd zoals friet. Het is niet moeilijk te maken wanneer je op de kritische punten let.
Dit is een recept van Jeroen van Oijen, oftewel Chef on a Mission. Hij is op zoek naar de essentie van de 100 populairste gerechten ter wereld met bijbehorende technieken en tips. Samen met hem inspireren we jou om te leren koken als een chef en delen we maandelijks zijn lekkerste recepten. Meer weten? Ontdek het hier!
Tip van een chef: je kan de geklaarde boter ook vervangen door eendenvet of olijfolie.
Heb jij altijd al willen leren koken zoals de echte chefs dat doen? Met Master the Originals duikt Chef on a Mission (Jeroen van Oijen) in 100 populaire recepten van over de hele wereld. Met zijn boek, Masterclasses en Academy leer je de essentie van koken door de gebruikte kooktechnieken, kennis van producten, ideale smaakcombinaties en tips en tricks van professionele koks. Zo ervaar en ontdek jij zelf hoe je kookt als een échte chef!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment