Jeroen van Chef on a Mission heeft weer een heerlijk recept voor je! Deze keer gaan we gegrilde groenten maken met verschillende groenten die allemaal hun eigen smaakkarakter hebben. Door de groenten te grillen en aan te maken met balsamico, zout en Parmezaanse kaas heb je alle basissmaken: zoet, zout, bitter, zuur én umami in één gerecht. Dat maakt het altijd weer tot een succes! Makkelijk te maken, mits je goede ingrediënten gebruikt. Jeroen laat graag zien hoe het werkt.
Heb jij altijd al willen leren koken zoals de echte chefs dat doen? Met Master the Originals duikt Chef on a Mission (Jeroen van Oijen) in 100 populaire recepten van over de hele wereld. Met zijn boek, Masterclasses en Academy leer je de essentie van koken door de gebruikte kooktechnieken, kennis van producten, ideale smaakcombinaties en tips en tricks van professionele koks. Zo ervaar en ontdek jij zelf hoe je kookt als een échte chef!
Ondertussen heeft Jeroen verschillende gerechten op Eatertainment staan. Elk recept is zorgvuldig bedacht, uitgewerkt en gemaakt. Naast deze smaakvolle gegrilde groenten met balsamico heeft hij bijvoorbeeld ook deze makkelijke gegrilde asperges met gerookte boter voor je. De asperges worden knapperig gegrild en vervolgens geserveerd met een zelfgemaakte gerookte boter, wat de rokerige smaak van asperges extra versterkt. Of wat dacht je van deze tom kha gai mosselen? Mosselen zijn altijd een goed idee, maar dankzij deze Thaise twist krijg je een smaakvolle bouillon erbij. Smaakmakers als laos, citroengras, vissaus en limoen zijn onmisbaar in dit recept.
Naast deze drie heerlijke gerechten vind je nog tal van andere recepten. Van sauzen als een klassieke rode wijnsaus en groene pepersaus tot bijgerechten als authentieke pitabroodjes en pavé de pommes de terre, met de recepten van Jeroen leer je écht koken als een chef!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment