Houd jij van ceviche? Probeer dan zeker eens deze Mexicaanse variant gemaakt door Chef on a Mission: aguachile. Aguachile lijkt op de welbekende ceviche, maar is vaak wat pittiger én gemakkelijk te bereiden. Jeroen gaat voor een variant gemaakt van kingfish of zeebaars en maakt de marinade met selderij, komkommer, jalapeño, koriander en limoen.
Dit is een recept van Jeroen van Oijen, oftewel Chef on a Mission. Hij is op zoek naar de essentie van de 100 populairste gerechten ter wereld met bijbehorende technieken en tips. Samen met hem inspireren we jou om te leren koken als een chef en delen we maandelijks zijn lekkerste recepten. Meer weten? Ontdek het hier!
Tip van een chef: geen kingfish of zeebaars te verkrijgen? Ga voor een andere witte vissoort die enorm vers is.
Heb jij altijd al willen leren koken zoals de echte chefs dat doen? Met Master the Originals duikt Chef on a Mission (Jeroen van Oijen) in 100 populaire recepten van over de hele wereld. Met zijn boek, Masterclasses en Academy leer je de essentie van koken door de gebruikte kooktechnieken, kennis van producten, ideale smaakcombinaties en tips en tricks van professionele koks. Zo ervaar en ontdek jij zelf hoe je kookt als een échte chef!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment