Penne Puttanesca Met Broccoli En Tonijn
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Penne Puttanesca met broccoli en tonijn

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
20 min
1
Breng een ruime pan water aan de kook en voeg de pasta toe. Kook in 8 min. beetgaar.
2
Snijd de knoflook en snipper de sjalotjes fijn. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Kook de broccoli de laatste 3 min. mee met de pasta.
3
Snijd de rode peper in ringen en houd deze apart.
4
Verhit de olijfolie in een hapjespan. Voeg de ui, knoflook en ansjovis met de helft van de olie uit het blikje toe en fruit 1 min. Voeg de olijven, kappertjes en rode peper toe aan de pan en fruit dit nog gedurende 3 minuten mee.
5
Blus het geheel af met de passata en breng aan de kook. Als de saus enkele minuten lichtjes heeft gekookt meng je de penne en broccoli samen met de tonijn door de saus.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Baudi
Marie Van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Pasta
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via