Breng een ruime pan water aan de kook en voeg de pasta toe. Kook in 8 min. beetgaar.
2
Snijd de knoflook en snipper de sjalotjes fijn. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Kook de broccoli de laatste 3 min. mee met de pasta.
3
Snijd de rode peper in ringen en houd deze apart.
4
Verhit de olijfolie in een hapjespan. Voeg de ui, knoflook en ansjovis met de helft van de olie uit het blikje toe en fruit 1 min. Voeg de olijven, kappertjes en rode peper toe aan de pan en fruit dit nog gedurende 3 minuten mee.
5
Blus het geheel af met de passata en breng aan de kook. Als de saus enkele minuten lichtjes heeft gekookt meng je de penne en broccoli samen met de tonijn door de saus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.