Rasp de schil van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter), halveer en pers de vrucht uit.
2
Halveer de avocado, verwijder de schil en pit en snijd in stukken. Hak de koriander grof. Mix de avocado, de helft van de koriander, limoenrasp, Verstegen Zwarte peper, Verstegen Zeezout en de helft van de olijfolie met behulp van de staafmixer tot een guacamole.
3
Snijd de jalapeño peper in dunne plakken. Bereid de Verstegen Kneed & Klaar Plantburger pittige jalapeño volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Verwarm een pan met de overige olijfolie en bak de plantburgers 6 min. Leg de cheddarkaas op de burgers en laat smelten met de deksel op de pan.
5
Snijd de hamburgerbroodjes doormidden. Verwarm een droge pan en rooster de hamburgerbroodjes goudbruin.
6
Verdeel de guacamole over de hamburgerbroodjes en beleg met de plantburgers, jalapeño peper en de overige koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.