Een ideaal recept voor dagen waarop je snel iets lekkers op tafel wil zetten, dat is onze ramen met gember en zelfgemaakte kabeljauwflakes. Wij gebruiken kant-en-klaar visbouillon, maar heb je meer tijd, varieer dan vooral met een zelfgemaakte bouillon voor deze lekkere noedelsoep.
Kabeljauw is op het eerste gezicht misschien een simpele vissoort, maar je kunt er onwijs veel kanten mee op! Probeer bijvoorbeeld eens onze kabeljauw in pistachekorst met doperwten-mangosalade!
Ramen noodles zijn dunne, stevige noedels die vaak worden gebruikt in de Japanse ramensoep. Ze zijn meestal gemaakt van tarwebloem, water, zout en kansui, een alkalische oplossing die de noedels hun kenmerkende textuur en gele kleur geeft.
Voor de Japanse ramensoep worden meestal dunne, rechte noedels gebruikt die speciaal zijn ontworpen om in de soep te drijven. Deze noedels heten chukamen noedels en zijn gemaakt van tarwebloem, water, zout en kansui, een alkalische oplossing die de noedels hun kenmerkende textuur en gele kleur geeft. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes, afhankelijk van de regio en het recept.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment