Pastaliefhebbers opgelet: deze ravioli met zelfgemaakte romige tomatensaus en spinazie zal goed in de smaak vallen! De saus wordt op smaak gebracht met Verstegen World Spice Blend – Toscane kruiden, waardoor deze een échte Italiaanse smaak krijgt. Voeg de saus toe aan de ravioli formaggio e pomodoro en geniet op z’n Italiaans!
Variatietip: vlees toevoegen aan deze pasta? Voeg pancettablokjes toe als variatie op deze romige vegetarische ravioli. Bak deze in 3 min. goudbruin op middelhoog vuur en voeg hier de gesneden knoflook en ui aan toe.
Wist je dat er wel meer dan 700 verschillende soorten pasta zijn? Daar is ravioli er één van. Het zijn gevulde pastakussentjes, met een vulling naar keuze. Buiten de vulling is ook de saus te bepalen naar smaak. Er valt dus genoeg te variëren met ravioli! Dus voor welk raviolirecept ga jij vanavond: Romige ravioli met spinazie en erwtjes, Truffelravioli in romige botersaus of toch een van onze andere raviolirecepten?
Liever een andere pastasoort? Geen probleem, naast onze raviolirecepten hebben wij nog veel meer pastarecepten!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment