In samenwerking met:
WSB Toscane Ravioli Met Romige Tomatensaus En Spinazie
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Ravioli met romige tomatensaus en spinazie

Pastaliefhebbers opgelet: deze ravioli met zelfgemaakte romige tomatensaus en spinazie zal goed in de smaak vallen! De saus wordt op smaak gebracht met Verstegen World Spice Blend – Toscane kruiden, waardoor deze een échte Italiaanse smaak krijgt. Voeg de saus toe aan de ravioli formaggio e pomodoro en geniet op z’n Italiaans!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept ravioli met romige tomatensaus en spinazie

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Pel en snijd de knoflook en ui fijn en halveer de tomaten. Breng een pan met water aan de kook en kook de ravioli formaggio e pomodoro volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet deze vervolgens af.
2
Verwarm een pan met de olijfolie en bak de knoflook en ui in 4 min. goudbruin. Voeg hier vervolgens de tomaten en de helft van Verstegen World Spice Blend - Toscane aan toe. Bak 5 min. mee, zodat de tomaten zachter worden en beginnen te kleuren. Schenk de kookroom bij de tomaten en voeg de ravioli toe. Roer dit voorzichtig door.
3
Voeg als laatste de spinazie toe en breng op smaak met peper en zout. Verwarm dit nog voor 3 min. Verdeel als laatste de overige Verstegen World Spice Blend - Toscane over het gerecht.

Variatietip: vlees toevoegen aan deze pasta? Voeg pancettablokjes toe als variatie op deze romige vegetarische ravioli. Bak deze in 3 min. goudbruin op middelhoog vuur en voeg hier de gesneden knoflook en ui aan toe.

Meer ravioli

Wist je dat er wel meer dan 700 verschillende soorten pasta zijn? Daar is ravioli er één van. Het zijn gevulde pastakussentjes, met een vulling naar keuze. Buiten de vulling is ook de saus te bepalen naar smaak. Er valt dus genoeg te variëren met ravioli! Dus voor welk raviolirecept ga jij vanavond: Romige ravioli met spinazie en erwtjes, Truffelravioli in romige botersaus of toch een van onze andere raviolirecepten?

Liever een andere pastasoort? Geen probleem, naast onze raviolirecepten hebben wij nog veel meer pastarecepten!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via