Print opties

Sluiten

Ravioli met romige tomatensaus en spinazie

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Pel en snijd de knoflook en ui fijn en halveer de tomaten. Breng een pan met water aan de kook en kook de ravioli formaggio e pomodoro volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet deze vervolgens af.
2
Verwarm een pan met de olijfolie en bak de knoflook en ui in 4 min. goudbruin. Voeg hier vervolgens de tomaten en de helft van Verstegen World Spice Blend - Toscane aan toe. Bak 5 min. mee, zodat de tomaten zachter worden en beginnen te kleuren. Schenk de kookroom bij de tomaten en voeg de ravioli toe. Roer dit voorzichtig door.
3
Voeg als laatste de spinazie toe en breng op smaak met peper en zout. Verwarm dit nog voor 3 min. Verdeel als laatste de overige Verstegen World Spice Blend - Toscane over het gerecht.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.