Truffelravioli In Romige Botersaus
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Truffelravioli in romige botersaus

In dit gerecht komt de smaak van ravioli goed tot zijn recht doordat deze wordt geserveerd in een romige botersaus met prei, knoflook, aspergebroccoli en citroen. Dit heerlijke recept staat in 15 minuutjes op tafel en is daarom ideaal wanneer je weinig tijd hebt om te koken.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept truffelravioli in romige botersaus

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Snijd de prei in dunne ringen en snijd de knoflook fijn. Verhit in een koekenpan de roomboter en bak de prei en knoflook op laag vuur aan. Rasp de gele schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet, dit is bitter) en voeg dit toe aan de prei en knoflook. Knijp de helft van de citroen uit in de roomboter en zet het vuur wat hoger.
2
Breng een steelpan met ruim water aan de kook. Kook de ravioli 3 min. en laat uitlekken.
3
Voeg de aspergebroccoli toe aan de roombotersaus en bak deze 3 min. mee. Roer vervolgens de ravioli door de roombotersaus en serveer de pasta warm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?