Truffelravioli In Romige Botersaus
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Truffelravioli in romige botersaus

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Snijd de prei in dunne ringen en snijd de knoflook fijn. Verhit in een koekenpan de roomboter en bak de prei en knoflook op laag vuur aan. Rasp de gele schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet, dit is bitter) en voeg dit toe aan de prei en knoflook. Knijp de helft van de citroen uit in de roomboter en zet het vuur wat hoger.
2
Breng een steelpan met ruim water aan de kook. Kook de ravioli 3 min. en laat uitlekken.
3
Voeg de aspergebroccoli toe aan de roombotersaus en bak deze 3 min. mee. Roer vervolgens de ravioli door de roombotersaus en serveer de pasta warm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Rene
Lisa van Eatertainment
Susan
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Soort
Romige gerechten
Pasta
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via