Rigatoni Met Wortelsaus
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Rigatoni met wortelsaus

Deze vegetarische pasta genaamd Rigatoni met wortelsaus staat zo op tafel en smaakt echt heerlijk! Door de hoeveelheid groente in deze saus krijg je direct je portie groente binnen, lekker én gezond.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept rigatoni met wortelsaus

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
35 min
1
Snijd de wortel in grove stukken. Kook de wortel en pompoenblokjes in 20 min gaar en giet af. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
2
Snijd de ui, rode peper, gember en knoflook fijn en fruit deze 2 min aan in de pan met 1 el olijfolie. Voeg de aangefruite ui/knoflook mix en roomkaas toe aan de gekookte wortel en pompoen en pureer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd de bosui in kleine ringen. Meng de verse wortelsaus met de pasta en garneer met cashewnoten en bosui.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Pinda
  • Melk
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via