Rigatoni Met Wortelsaus
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min

Rigatoni met wortelsaus

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
35 min
1
Snijd de wortel in grove stukken. Kook de wortel en pompoenblokjes in 20 min gaar en giet af. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
2
Snijd de ui, rode peper, gember en knoflook fijn en fruit deze 2 min aan in de pan met 1 el olijfolie. Voeg de aangefruite ui/knoflook mix en roomkaas toe aan de gekookte wortel en pompoen en pureer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd de bosui in kleine ringen. Meng de verse wortelsaus met de pasta en garneer met cashewnoten en bosui.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Pinda
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Balans
Soort
Pasta
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via