Deze vegetarische pasta genaamd Rigatoni met wortelsaus staat zo op tafel en smaakt echt heerlijk! Door de hoeveelheid groente in deze saus krijg je direct je portie groente binnen, lekker én gezond.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Recept rigatoni met wortelsaus
Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
35 min
Kookmodus
1
Snijd de wortel in grove stukken. Kook de wortel en pompoenblokjes in 20 min gaar en giet
af. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
2
Snijd de ui, rode peper, gember en knoflook fijn en fruit deze 2 min aan in de pan met 1 el
olijfolie. Voeg de aangefruite ui/knoflook mix en roomkaas toe aan de gekookte wortel en
pompoen en pureer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd de bosui in kleine ringen. Meng de verse wortelsaus met de pasta en garneer met
cashewnoten en bosui.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment