Rijkgevulde Tomaten Vissoep
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Rijkgevulde tomaten-vissoep

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet apart. Snijd de knoflook en ui fijn en verhit olie in een kookpan. Bak de knoflook en ui in de olie tot de ui glazig begint te worden.
2
Voeg vervolgens de tomatenpuree toe, bak deze 1 min. mee en voeg de marjolein, visbouillon en de tomatenblokjes toe. Snijd de peterselie en munt fijn. Breng de soep op smaak met peper, zout, munt en peterselie en laat 5 min. sudderen op laag vuur.
3
Snijd de kabeljauw in stukken van 3 bij 3 cm. Voeg de kabeljauw toe aan de soep en kook mee tot de kabeljauw wit verkleurt (circa 5 min.). Pers de citroen uit boven een glas en voeg naar smaak toe aan de soep. Maak de soep af door de basmatirijst toe te voegen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mediterraans
Diëten
Balans
Eiwitrijk
Soort
Soep
Rijst
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via