Romige Visschotel Met Prei En Broccoli
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Romige visschotel met prei en broccoli

Op zoek naar een simpel recept? Dan is deze visschotel met prei en broccoli precies wat je zoekt. Extra makkelijk: in dit recept kun je kiezen voor verse vis, maar diepvriesvis werkt ook prima. Ideaal op drukke dagen of als je gewoon even zin hebt in een makkelijke maaltijd.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept romige visschotel met prei en broccoli

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Vet een ovenschaal in met de olijfolie.
2
Snijd de vis in grove stukken. Snijd de prei in ringen en was goed met water. Snijd de dragon fijn en meng met de vis, prei en broccoliroosjes.
3
Smelt de helft van de roomboter in een steelpannetje en voeg de bloem toe. Roer goed met een garde en kook 3 min. Voeg beetje bij beetje de melk toe en roer met de garde tot er een gladde saus ontstaat. Roer als laatste de groentebouillon en de mosterd door de saus.
4
Verdeel de groenten en vis over de ovenschaal en schenk hier de saus overheen. Bak in 20 min. in het midden van de oven gaar.
5
Smelt ondertussen de overgebleven boter in een koekenpan. Bak hierin de panko met de knoflook en wat zout en peper goudbruin en krokant.
6
Serveer de ovenschotel met de krokante panko en partjes citroen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Melk
  • Vis
  • Selderij
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?