Verwarm de oven voor op 180ºC. Vet een ovenschaal in met de olijfolie.
2
Snijd de vis in grove stukken. Snijd de prei in ringen en was goed met water. Snijd de dragon fijn en meng met de vis, prei en broccoliroosjes.
3
Smelt de helft van de roomboter in een steelpannetje en voeg de bloem toe. Roer goed met een garde en kook 3 min. Voeg beetje bij beetje de melk toe en roer met de garde tot er een gladde saus ontstaat. Roer als laatste de groentebouillon en de mosterd door de saus.
4
Verdeel de groenten en vis over de ovenschaal en schenk hier de saus overheen. Bak in 20 min. in het midden van de oven gaar.
5
Smelt ondertussen de overgebleven boter in een koekenpan. Bak hierin de panko met de knoflook en wat zout en peper goudbruin en krokant.
6
Serveer de ovenschotel met de krokante panko en partjes citroen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.