Print opties

Sluiten

Slawraps met hoisinkip en groenten

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten
1
Bereid de marinade door de hoisinsaus te mengen met srirachasaus, sojasaus en gember. Meng het geheel goed door elkaar.
2
Snijd de kip in dunne reepjes van ongeveer 3 cm lang en breng op smaak met peper en zout. Bak de kipreepjes in een koekenpan totdat ze gaar en lichtbruin gekleurd zijn. Haal de kipreepjes uit de pan en meng met de marinade. Laat staan tot het moment van serveren.
3
Snijd ondertussen de komkommer in blokjes en de radijsjes in dunne plakjes. Snijd de stronk van de little gem en maak de bladeren los. Was ze goed, droog af en leg 8 bladeren op een schaal. Gebruik alleen de bladeren die stevig en compact zijn en bewaar de overige bladeren voor een salade.
4
Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water en laat goed uitlekken. Maak een vermicellidressing door het limoensap te mengen met vissaus en gembersiroop. Meng de helft door de mihoen en bewaar de andere helft als dip.
5
Hak de pinda’s fijn. Verdeel over ieder blad little gem wat wortel, mihoen, komkommer en gemarineerde kip. Top af met radijs, pinda’s, witte sesamzaadjes, koriander en munt. Serveer met de overgebleven dip.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.