Verhit een pan met 1/3 van de olijfolie en bak de aardappelschijfjes ca. 10 min. Verhit nog een pan met 1/3 van de olijfolie en bak de kabeljauw in ca. 5 min. gaar. Breng de aardappelschijfjes en kabeljauw op smaak met peper en zout.
2
Klop de eieren los in een kom met een scheutje melk. Breng het ei-mengsel op smaak met peper en zout.
3
Veeg 1 pan schoon met keukenpapier en verhit de resterende 1/3 van de olijfolie. Snijd de kabeljauw en meng samen met de aardappelschijfjes, het eimengsel en giet in de pan.
4
Bak de tortilla ca. 20 min. op laag vuur met een deksel. Controleer af en toe of de bodem niet aanbrandt. Draai de tortilla na ca. 15 min om.
5
Snijd de bosui in ringen en pluk de blaadjes van het takje peterselie. Snijd de tortilla in punten en garneer met de bosui en peterselie.
Reacties
Plaats nieuwe reactie