Print opties

Sluiten

Spaanse tortilla met kabeljauw

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verhit een pan met 1/3 van de olijfolie en bak de aardappelschijfjes ca. 10 min. Verhit nog een pan met 1/3 van de olijfolie en bak de kabeljauw in ca. 5 min. gaar. Breng de aardappelschijfjes en kabeljauw op smaak met peper en zout.
2
Klop de eieren los in een kom met een scheutje melk. Breng het ei-mengsel op smaak met peper en zout.
3
Veeg 1 pan schoon met keukenpapier en verhit de resterende 1/3 van de olijfolie. Snijd de kabeljauw en meng samen met de aardappelschijfjes, het eimengsel en giet in de pan.
4
Bak de tortilla ca. 20 min. op laag vuur met een deksel. Controleer af en toe of de bodem niet aanbrandt. Draai de tortilla na ca. 15 min om.
5
Snijd de bosui in ringen en pluk de blaadjes van het takje peterselie. Snijd de tortilla in punten en garneer met de bosui en peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.