Spruitjesstamppot Met Een Thaise Twist
Niveau
Gemiddeld
Tijd
35 min

Spruitjesstamppot met een Thaise twist

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Zet de aardappelen op in ruim water, breng aan de kook en laat 20 minuten zachtjes koken. Giet de aardappelen af en zet opzij.
2
Snipper de ui fijn. Fruit de ui in een koekenpan 1 minuut aan in 2/3 deel olie. Voeg de spruitjes toe en roerbak ze 5 minuten. Voeg vervolgens de boemboe toe en bak kort mee. Giet de kokosmelk erbij, breng aan de kook en laat het geheel 15 minuten sudderen.
3
Snijd de kiphaasjes in kleine stukjes en hak de koriander en cashewnoten fijn. Verhit 1/3 deel olie in een pan en bak de kiphaasstukjes krokant. Breng op smaak met peper en zout.
4
Snijd de rode peper in ringetjes. Schep de spruitjes bij de aardappelen en stamp tot een grove stamppot. Serveer de stamppot met de knapperige kiphaasstukjes en top af met cashewnoten, koriander en rode peper.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Schaaldieren
  • Melk
  • Noten
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Annie Gabriël
Kees van Eatertainment
Annie Gabriël
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Thais
Aziatisch
Diëten
Balans
Eiwitrijk
Soort
Stamppot
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip

Gemaakt door Eatertainment

Delen via