Spruitjesstamppot Met Een Thaise Twist
Niveau
Gemiddeld
Tijd
35 min
Bevat vlees
Bevat kip

Spruitjesstamppot met een Thaise twist

Geef een Thaise twist aan je spruitjesstamppot! Wij voegen kokosmelk, boemboe groene curry en rode peper toe voor een Aziatisch tintje.

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept spruitjesstamppot met een thaise twist

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Zet de aardappelen op in ruim water, breng aan de kook en laat 20 minuten zachtjes koken. Giet de aardappelen af en zet opzij.
2
Snipper de ui fijn. Fruit de ui in een koekenpan 1 minuut aan in 2/3 deel olie. Voeg de spruitjes toe en roerbak ze 5 minuten. Voeg vervolgens de boemboe toe en bak kort mee. Giet de kokosmelk erbij, breng aan de kook en laat het geheel 15 minuten sudderen.
3
Snijd de kiphaasjes in kleine stukjes en hak de koriander en cashewnoten fijn. Verhit 1/3 deel olie in een pan en bak de kiphaasstukjes krokant. Breng op smaak met peper en zout.
4
Snijd de rode peper in ringetjes. Schep de spruitjes bij de aardappelen en stamp tot een grove stamppot. Serveer de stamppot met de knapperige kiphaasstukjes en top af met cashewnoten, koriander en rode peper.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Noten
  • Schaaldieren
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via