Tabouleh met linzen en tonijn
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Tabouleh met linzen en tonijn

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Snijd de komkommer door in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Verwijder ook de zaadlijsten van de tomaten en snijd alles in kleine blokjes. Pel en snipper de knoflook, snijd de bosui in fijne ringen. Meng alles door elkaar.
2
Snijd de peterselie en munt fijn en meng samen met de helft van de olijfolie, het sap van de citroen en peper en zout. Voeg ¾ van het kruidenmengsel toe aan de gesneden groente en meng de salade.
3
Spoel de linzen af en laat goed uitlekken. Verhit de resterende olie in een pan en bak de tonijnsteak 2 min. per kant. Haal uit de pan en snijd in plakken van 1 cm dikte. Breng op smaak met zout.
4
Verdeel de linzen over de borden, gevolgd door de salade en tonijn. Serveer met het resterende kruidenmengsel.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Midden-Oosters
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Tabouleh & köfte
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via