Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Voeg de rijst toe aan een pan ruim kokend water. Voeg zout toe naar smaak. Zet, zodra het water weer kookt, de warmtebron laag. Doe een deksel op de pan en laat de rijst nog 10 minuten doorkoken. Giet de rijst af en laat hem nog 8 à 10 minuten in de pan staan. Roer voor het serveren los met een vork.
2
Verhit ondertussen een beetje olie in een grote wok en bak hierin de kruidenpasta kort aan. Voeg de (vegetarische) kipblokjes toe en bak ze kort mee. Voeg de wokgroenten en de paksoi toe en wok nog 3-4 minuten.
3
Schenk de kokosmelk in de pan, breng aan de kook en laat vervolgens zachtjes sudderen tot de groenten gaar zijn.
4
Serveer de Thaise groene curry met de rijst en top af met koriander, cashewnoten en een beetje sambal naar smaak.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Thais
Diëten
Balans
Eiwitrijk
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis
Soort
Curry

Gemaakt door Eatertainment

Delen via