Print opties

Sluiten

Thaise groene curry met kip en paksoi

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Voeg de rijst toe aan een pan ruim kokend water. Voeg zout toe naar smaak. Zet, zodra het water weer kookt, de warmtebron laag. Doe een deksel op de pan en laat de rijst nog 10 minuten doorkoken. Giet de rijst af en laat hem nog 8 à 10 minuten in de pan staan. Roer voor het serveren los met een vork.
2
Verhit ondertussen een beetje olie in een grote wok en bak hierin de kruidenpasta kort aan. Voeg de (vegetarische) kipblokjes toe en bak ze kort mee. Voeg de wokgroenten en de paksoi toe en wok nog 3-4 minuten.
3
Schenk de kokosmelk in de pan, breng aan de kook en laat vervolgens zachtjes sudderen tot de groenten gaar zijn.
4
Serveer de Thaise groene curry met de rijst en top af met koriander, cashewnoten en een beetje sambal naar smaak.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.