In samenwerking met:
Thaise kabeljauw en papillote
Niveau
Gemiddeld
Tijd
45 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Thaise kabeljauw en papillote

‘En papillote’ is Frans en een methode waarbij vis of groenten in een pakketje wordt gegaard. Deze methode kan worden toegepast op de elektrische barbecue, maar ook bijvoorbeeld in de oven. Door de warmte wordt de inhoud heerlijk gestoomd.

Gezellig barbecueën past helemaal bij zomerse avonden. Een elektrische barbecue zet je eenvoudig op tafel in de tuin of op het balkon. Bekijk alle elektrische barbecues bij Blokker.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept thaise kabeljauw en papillote

Kookmodus
Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
45 min
Kookmodus
1
Zet de elektrische barbecue aan, deze heeft tijd nodig om goed warm te worden. Vul de bodem met water. Haal de kabeljauw uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
2
Snijd de rode peper in dunne, schuine ringen. Snijd het bosuitje over de lengte door en dan in 4 gelijke stukken.
3
Neem twee stukken aluminium folie en verdeel de Thaise groentemix en rode peper. Leg vervolgens de kabeljauw erop met de koriander en bosui. Schenk als laatste de kokosmelk, en vissaus er overheen. Snijd de helft van de limoen in plakjes en pers wat limoensap uit de andere helft over het geheel. Leg op ieder pakketje een plakje limoen en vouw goed dicht.
4
Leg het vis pakketje 30 min. op de voorverwarmde barbecue.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via