Tortilla’s met gamba’s en gerookte zalm
Niveau
Beginner
Tijd
25 min

Tortilla’s met gamba’s en gerookte zalm

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes van circa 1 cm. Pel de ui en snijd in dunne halve ringen.
2
Verhit een grillpan op hoog vuur. Grill de maïskolf rondom circa 8 min. tot de korrels beginnen te verkleuren. Haal uit de pan en laat even afkoelen. Grill de gamba’s 3 à 5 min. in dezelfde pan totdat ze gaar en roze zijn.
3
Snijd de maïskorrels van de kolf. Halveer de avocado, verwijder de schil en de pit. Snijd het vruchtvlees in plakjes.
4
Bereid de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ris de blaadjes van de takjes koriander.
5
Verdeel de guacamole over de tortilla’s, gevolgd door de gamba’s en gerookte zalm. Beleg met mango, ui en avocado. Garneer met koriander en serveer de salsasaus en eventueel overgebleven guacamole bij de tortilla’s.
Wijntip van Yves

Sauvignon blanc

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten
  • Schaaldieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mexicaans
Soort
Wraps & Tortilla's
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via