Print opties

Sluiten

Tortilla’s met gamba’s en gerookte zalm

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes van circa 1 cm. Pel de ui en snijd in dunne halve ringen.
2
Verhit een grillpan op hoog vuur. Grill de maïskolf rondom circa 8 min. tot de korrels beginnen te verkleuren. Haal uit de pan en laat even afkoelen. Grill de gamba’s 3 à 5 min. in dezelfde pan totdat ze gaar en roze zijn.
3
Snijd de maïskorrels van de kolf. Halveer de avocado, verwijder de schil en de pit. Snijd het vruchtvlees in plakjes.
4
Bereid de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ris de blaadjes van de takjes koriander.
5
Verdeel de guacamole over de tortilla’s, gevolgd door de gamba’s en gerookte zalm. Beleg met mango, ui en avocado. Garneer met koriander en serveer de salsasaus en eventueel overgebleven guacamole bij de tortilla’s.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.