Het is lekker én het ziet er ook nog eens onwijs feestelijk uit: cakepops! Deze keer dippen we deze cake bolletjes met stukjes Werther’s Original in witte chocolade, draperen we er een zelfgemaakte karamelsaus overheen en toppen we het af met goddelijke popcorn met natuurlijk het smaakje karamel.
Tip: heb je wat karamelsaus over? Maak er dan weer heerlijke snoepjes mee! Giet de karamelsaus in een vorm, bijvoorbeeld een cakeblik met wat bakpapier, en laat dit volledig afkoelen. Snijd de karamel vervolgens in stukken en genieten maar!
Er is niets zo lekker als zo’n roomsnoepje van Werther’s Original. Van die karamelsnoepjes die smelten op je tong en ze laten je smaakpapillen tintelen. Deze heerlijke snoepjes zijn al lekker om los te eten, maar ook heerlijk om om te toveren tot een zelfgemaakte karamelsaus. Zo gaan we in dit recept voor heerlijke cakepops waar we al stukjes Werther’s Original in verwerken. Dit dippen we vervolgens in gesmolten witte chocolade, toppen we af met een zelfgemaakte Werther’s Original karamelsaus en maken we compleet met fijngehakte Werther’s Classic Caramel Popcorn. Dit klinkt toch al verrukkelijk?
Met de overgebleven karamelsaus kan je ook andere heerlijke tussendoortjes maken. Tover bijvoorbeeld je dagelijkse appel om tot een zoete traktatie en maak deze Werther’s Original appelpartjes. De appel snijden we in partjes zodat het nét wat makkelijker eet. Naast karamelsaus toppen we de appelpartjes af met knapperige pecannoten, nougatine nootjes en mini marshmallows. Je kan ook variëren met toppings en bijvoorbeeld gaan voor fijngehakte gezouten pinda’s voor een karamel-zeezout effect, of een hagelslag smaak naar keuze. Wil je een feestelijk resultaat maken voor bijvoorbeeld een kinderfeestje? Ga dan voor Werther’s karamel appels. We dippen de appels deels in de karamelsaus en rollen het vervolgens door de toppings. Leuk om samen met de kinderen te maken!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment