Print opties

Sluiten

Zuurkoolstamppot met krokante pancetta, geitenkaas en hazelnoot

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Schil de aardappelen en snijd in kwarten. Voeg de aardappelen toe aan een pan en vul de pan met water tot de aardappelen net onder staan. Breng het water aan de kook, kook de aardappelen gaar in 20 min. en giet af.
2
Voeg ondertussen de zuurkool toe aan een andere pan en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verhit de melk en de boter in een pan. Voeg toe aan de aardappelen samen met peper en zout naar smaak en stamp tot een gladde stamppot. Voeg de zuurkool toe en meng door elkaar. Houd warm.
4
Verhit een pan en bak de pancetta in 5 min. goudbruin. Haal de pancetta uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Verhit een pan en rooster de hazelnoten goudbruin.
5
Verdeel de zuurkoolstamppot over de borden en verdeel de pancetta over de stamppot. Verkruimel de geitenkaas en hak de hazelnoten grof. Garneer de stamppot met de geitenkaas, hazelnoten en de waterkers.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.