• Home
  • Lifestyle
  • Budget weekmenu: harissa gehaktballen, flatbread pizza’s en meer!
Lifestyle

Budget weekmenu: harissa gehaktballen, flatbread pizza’s en meer!

Wij kiezen deze week voor een menu met alleen maar budgetproof recepten! Van een heerlijke soep tot pulled wortel taco’s en een heerlijke bloemkoolstoof. Fijn voor de portemonnee, terwijl je op de smaak niets inlevert. Volg jij het hele menu of kies je voor een aantal recepten?

Harissa Gehaktballen Met Parelcouscous

Harissa gehaktballen met parelcouscous

De week trappen we af met deze harissa gehaktballen met parelcouscous. Een maaltijd boordevol verschillende smaken en met lekker veel groenten. Een gerecht met veel eiwitten en daardoor een goede start van de week!

Gegrilde spitskool met bulgur

Gegrilde spitskool met bulgur

Wist je dat de smaak van groenten wanneer je ze grilt vaak nog lekkerder wordt? Deze gegrilde spitskool wordt lekker zoet en fris doordat je het grilt. Heerlijk met de ras el hanout kruiden en in combinatie met bulgur.

Zoete Aardappelsoep 2

Zoete aardappelsoep met brood

We breken de week doormidden met een smaakvolle zoete aardappelsoep die binnen 25 minuten op tafel staat. Nog minder tijd om in de keuken te staan? Bereid de soep de avond van tevoren zodat je het op de dag zelf alleen nog hoeft op te warmen!

Pulled wortel taco

Pulled wortel taco

Zin in taco’s? Probeer eens deze vegetarische pulled wortel taco! Voor dit recept gebruiken we maïs tortilla’s die we naast pulled wortel beleggen met crème fraîche en zwarte bonen en aftoppen met sriracha en koriander.

Bloemkoolstoof met naan

Bloemkoolstoof met naan

Een stoofgerecht dat snel op tafel staat, dat is deze bloemkoolstoof. Een recept met de seizoensgroente bloemkool, geserveerd met naan, yoghurt en koriander. Heerlijk om met het naanbrood te dippen in het stoofpotje!

Ramen met spek, ei en Chinese kool

Ramen met spek, ei en Chinese kool

Een heerlijke kom ramen, wie houdt er niet van? We vullen ‘m met spekreepjes, Chinese kool, bosui, koriander en natuurlijk woknoedels. Een gerecht met lekker veel verschillende smaken én het kost maar 15 minuutjes om het te bereiden!

Flatbread pizza’s met chorizo

De zondag staat bij ons vaak in het teken van comfort food! Daarom kiezen we voor pizza, maar dan een iets gezondere variant door flatbread te gebruiken als bodem. Lekker met chorizo, zoete tomaatjes en olijven als topping!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via