• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu 43: Birria taco’s, sushi salade met tonijn tataki en meer!
Birria Stoofvlees
Lifestyle

Weekmenu 43: Birria taco’s, sushi salade met tonijn tataki en meer!

Er staat weer een heerlijk nieuw weekmenu voor je klaar, vol makkelijke en smaakvolle recepten! Van Mexicaanse birria taco’s tot een frisse sushi salade met tonijn tataki en heerlijk romige ravioli in tomatensaus. Oftewel vol met variatie en genoeg inspiratie voor de hele week!  

Cheesy Nacho's

Cheesy nacho’s met gehakt en ei

We beginnen deze week met deze makkelijke en super cheesy nacho schotel. Knapperige nacho chips met kruidig gehakt, een gebakken eitje, gepekelde rode ui en heel veel kaas! Het ultieme comfort food voor een drukke maandag avond!    

Risotto met geroosterde pompoen en cherrytomaatjes

Risotto met geroosterde pompoen en cherrytomaatjes

Met risotto kun je eindeloos variëren. In dit recept geven we een herfstachtig tintje aan de welbekende risotto. Geroosterde pompoen en zoete cherrytomaatjes gaan perfect samen met de romige risotto. Simpel maar zo lekker van smaak! 

Sticky kip uit de airfryer met paksoi

Sticky kip uit de airfryer met paksoi

Breek de week met deze sticky kip met rijst en paksoi. De sticky kip marinade maken we zelf en is zoet, zout en een klein beetje pittig. Omdat de sticky kip zo’n explosie van smaak is, combineren we het met rijst en paksoi om het gerecht mooi in balans te houden.

Vegan Ravioli Met Romige Paprika Tomatensaus1

Vegan ravioli in romige paprika-tomatensaus

Dit is een makkelijke en snelle avondmaaltijd, perfect voor wanneer je weinig tijd hebt maar toch iets lekkers op tafel wil zetten. Deze zachte ravioli agli spinaci met een romige paprika-tomaten saus is het antwoord! Super smaakvol en al binnen 25 minuten op tafel! 

Sushi Salade Met Tonijn Tataki1

Sushi salade met tonijn tataki

Begin het weekend goed met deze frisse sushi salade. Al je favoriete ingrediënten van een sushirol in een frisse salade! Stel je voor: perfect gebakken tonijn, zachte avocado, verfrissende mango en een pittige wasabimayonaise. Een heerlijke en kleurrijke maaltijd! 

Birria Stoofvlees

Birria taco’s

Weet jij al wat Birria taco’s zijn? Het zijn heerlijke taco’s uit Mexico met langzaam gestoofd rundvlees in een rijke, kruidige saus vol specerijen en pepers. Het duurt even om te maken, maar het is zeker de moeite waard!  

Zoete aardappel-pinda curry

We sluiten deze week af met een Thaise rode curry, deze is ook nog eens helemaal vegetarisch. Al binnen een halfuur heb je deze kruidige curry met zoete aardappel en baby spinazie op tafel gezet. Top af met geroosterde pinda’s om het af te maken.  

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via