Pasta recepten alleen maar mogelijk met vlees, vis of zuivelproducten? Nee hoor! Dat laat deze vegan ravioli in romige paprika-tomatensaus zien. De zachte ravioli agli spinaci is een vegan variant en combineren we met een saus van paprika en tomaat, gepofte cherrytomaten en stracciatella.
Vegan eten saai en smaakloos? Nee hoor, met tal van natuurlijke ingrediënten of plantaardige vervangers kan je de lekkerste recepten geheel vegan maken. Denk aan jackfruit, tempeh of tofu, of alternatieven als plantaardige room en plantaardige kaas. Zo geef je je favoriete gerechten gemakkelijk en snel een vegan draai. Wanneer je vegan eet of eens vegan eten wilt proberen, is pasta een hele goede optie om te maken. Je kan met groenten al heerlijke sauzen maken wat de basis is van een goed pasta recept. Daarnaast kan je met vervangers als plantaardige kaas, plantaardige room en plantaardige pasta alle kanten op.
Zo is deze vegan ravioli algi spinaci heerlijk met een zelfgemaakte paprika-tomatensaus. De paprika, tomaat, ui en knoflook grillen we eerst in de oven, wat zorgt voor een zoete touch aan de groenten en uiteindelijk aan de saus. Wil je juist iets meer comfort food proberen? Ga dan voor deze vegan mac & cheese uit de oven. Dit ovenschotel recept is lekker romig en zit ook nog eens boordevol groenten. Een gezonder recept dan de klassieke mac ’n cheese, maar net zo lekker én dus ook geheel vegan. Een andere aanrader is de minestrone met mini fusilli. Een Italiaans soep recept boordevol groenten. Deze rijkgevulde soep is perfect als avondmaaltijd, maar je kan het ook in kleinere porties serveren als voorgerecht of als tussengerecht. De minestrone vullen we met ingrediënten als courgette, rode ui, sperziebonen, erwten, knoflook en een vleugje citroen. Meer vegan pasta recepten vind je op Eatertainment!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment