• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 14: biefstukpuntjes met naanbrood, krokante gnocchi en meer!
VSZ Rendang Kruiden Gemarineerde Biefstukpuntjes Met Naanbrood 02
Lifestyle

Weekmenu week 14: biefstukpuntjes met naanbrood, krokante gnocchi en meer!

Ontdek nu het weekmenu voor komende week! Een heerlijke mix van snelle doordeweekse recepten, comfort food voor in het weekend en een variatie tussen vis, vlees en vegetarisch. Van gemarineerde biefstukpuntjes met naanbrod tot krokante gnocchi met groene saus. Laat je inspireren door de recepten die deze week op het menu staan.

Tortellini met pompoen, salie en burrata

Tortellini met pompoen, salie en burrata  

We beginnen de week met een makkelijk en voedzaam gerecht. Deze tortellini met pompoen, salie en burrata is ontzettend romig en de salie maakt het gerecht helemaal af. Het mooiste van alles is dat je het gerecht al binnen twintig minuten op tafel hebt staan. Eet smakelijk!

Insalata Di Polpo Con Patate

Insalata di polpo con patate 

Insalata di polpo con patate is een heerlijke maaltijdsalade met octopus en aardappel uit de Mediterrane keuken. Het is een fris en licht recept, dat tegelijkertijd super voedzaam is. Ideaal voor na een drukke doordeweekse dag.

Thaise Kokos Gyoza Soep1

Thaise kokos gyoza soep 

Deze Thaise kokos gyoza soep is echt het proberen waard! De soep op kokosbasis met gyoza’s en verse groenten is super smaakvol. De toevoeging van rode curry zorgt voor een pittige touch en een echte smaakexplosie. Ideaal voor wanneer je zin hebt in een beetje extra pit!

VSZ Rendang Kruiden Gemarineerde Biefstukpuntjes Met Naanbrood 02

Gemarineerde biefstukpuntjes met naanbrood 

Ben jij een echte liefhebber van biefstuk? Probeer dan eens deze gemarineerde biefstukpuntjes met naanbrood. Door de toevoeging van bloemkoolrijst en sperziebonen zit dit gerecht boordevol groenten. Dat noem je nou gezond genieten!

Krokante Gnocchi Met Groene Saus

Krokante gnocchi met groene saus 

Zin in een lekker vegetarisch recept dat je ook nog eens binnen vijftien minuten op tafel zet? Probeer dan deze krokante gnocchi met groene saus. De groene saus maken we van spinazie, basilicum, Parmezaanse kaas, knoflook, Boursin en water. Supermakkelijk om te maken en ook nog eens erg smaakvol!

Adana Kebab

Adana kebab 

Adana kebab is een traditioneel Turks gerecht, gemaakt van gemalen lamsvlees en heerlijke specerijen. In dit recept serveren we het op Turks brood met frisse ijsbergsla, pittige knoflooksaus en een vleugje peper en zout. Een heerlijk recept voor in het weekend, met vrienden of familie.

Vegetarische maaltijd loempia 

Deze vegetarische maaltijd loempia is het ideale comfort food voor in het weekend. De loempia’s zijn gevuld met een mix van verschillende groenten zoals taugé, wortel en koolmix. Serveer met rijst en je favoriete sausje en je hebt een heerlijke volwaardige maaltijd.  

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via