• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 34: burrata perzik panzanella, Griekse Keftedes en meer!
passievrucht aardbei gamba bowl
Lifestyle

Weekmenu week 34: burrata perzik panzanella, Griekse Keftedes en meer!

Het nieuwe weekmenu staat klaar! Gevuld met heerlijke vlees-, vis- en vegetarische recepten zit dit weekmenu vol met smakelijke verrassingen. Wat denk je van een open lasagne met pistache en prosciutto, watermeloen steak of noedels met broccoli en garnalen?

WSM Noedels Noedels Met Broccoli En Garnalen 02

Noedels met broccoli en garnalen

Op zoek naar een lichte maaltijd voor dit warme weer? Deze noedels met broccoli en garnalen zijn perfect! Je maakt het gerecht met rijstnoedels gecombineerd met rode paprika, broccoli, prei, ui en garnalen. Een snelle maaltijd die altijd lekker is!

Burrata Perzik Panzanella3

Burrata perzik panzanella

Heb jij al eens gehoord van panzanella? Deze Italiaanse broodsalade is ontzettend lekker en je kan ‘m vullen met alles wat jij lekker vindt. In dit recept voor burrata perzik panzanella gaan we voor burrata, perzik, cherrytomaatjes, rode ui, pistachenoten en verschillende smaakmakers.

Recept Chefke Luc2

Open lasagne met pistache en prosciutto

Met dit gerecht steel jij gegarandeerd de show! Het is heerlijk voor een doordeweekse maaltijd, maar je kan het ook heel goed serveren tijdens een uitgebreid diner. De open lasagne met pistache en prosciutto staat al in 25 minuten op tafel.

Griekse Keftedes met tzatziki

Griekse Keftedes met tzatziki

Vandaag kiezen we voor de Griekse keuken en gaan we voor Griekse Keftedes met tzatziki. Dit zijn Griekse gehaktballetjes die je op smaak brengt met verse munt en peterselie. Je kan ze serveren als borrelhapjes met tzatziki om in te dippen, maar het kan ook erg goed op naanbrood zoals in dit recept.

passievrucht aardbei gamba bowl

Passievrucht aardbei gamba bowl

Feest op je bord! Deze passievrucht aardbei gamba bowl is kleurrijk én smaakt lekker fris en fruitig. Het frisse van het fruit combineert enorm goed met de pittige gamba’s en de romige avocado als tegenhanger. Serveer met parelcouscous om de bowl compleet te maken.

watermeloen steak

Watermeloen steak

Eet je vegetarisch of vegan? Met deze watermeloen steak kan je de herkenbare structuur van een steak heel goed namaken. De watermeloen marineer je in een mengsel van ketjap, sojasaus, sesamolie en knoflook en bereid je vervolgens in de oven. Lekker in combinatie met kiemgroenten en sesamzaadjes!

Pittig vispannetje met ‘nduja

Houd jij wel van een beetje pit? Dan wil je dit pittige vispannetje met ‘nduja zeker proberen! Het gerecht is goed gevuld met inktvis, zalm én mosselen. Een echte smaakbom die zó op tafel staat!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via