• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 35: tostada met tonijn, brioche buns met steak en meer!
Perzik Carpaccio Liggend Low Res
Lifestyle

Weekmenu week 35: tostada met tonijn, brioche buns met steak en meer!

Op zoek naar afwisselende recepten voor in jouw weekmenu? Ontdek op deze pagina 7 overheerlijke recepten! Ga onder andere aan de slag met een preischotel met spekjes, halloumi taco’s en de Mexicaanse kipstoofpot.

Preischotel Met Spekjes 2

Preischotel met spekjes en aardappelpuree

Wist je dat je het hele jaar kan genieten van prei van eigen bodem? Verwerk het bijvoorbeeld in deze preischotel met spekjes en aardappelpuree! Klinkt als een winterse maaltijd, maar het hele jaar door is dit superlekker.

Paneer Makhani Met Komijnrijst 0035 Low Res

Paneer makhani met komijnrijst

Deze Indiase maaltijd zet je in een half uur op tafel! Paneer is een kaassoort die veel gebruikt wordt in de Indiase keuken. Serveer het met zelfgemaakte komijnrijst voor een complete, overheerlijke maaltijd.

Halloumi taco's met mango, rode kool pickles en avocadomayonaise

Halloumi taco’s met mango en rode kool pickles

Dol op wraps? Maak dan eens deze smaakvolle halloumi taco’s! Naast krokant gebakken halloumi beleg je de wraps met rode kool pickles, mango, zelfgemaakte avocadomayonaise, jalapeño en chilivlokken.

Tostada Tonijn Liggend Low Res NIEUW

Tostada met tonijn

Van maïstortilla’s maak je heel gemakkelijk jouw eigen tostada’s, door ze te bakken in olie. Beleg de tostada’s met gemarineerde tonijn en top af met rode ui en furikake. Lekker met een partje limoen voor wat frisheid!

Mexicaanse Kipstoofpot Uit De Slowcooker 2

Mexicaanse kipstoofpot uit de slowcooker

Ben jij in het bezit van een slowcooker? Maak dan deze Mexicaanse kipstoofpot! Het voordeel van een slowcooker is dat je niet de hele tijd hoeft te roeren. Ideaal wanneer je een drukke dag hebt, maar wel een heerlijke maaltijd wilt serveren!

Perzik Carpaccio Liggend Low Res

Perzik carpaccio met serranoham, burrata en focacciacroutons

Een frisse én zomerse maaltijd is deze perzik carpaccio met serranoham, burrata en focacciacroutons! De combinatie van de zoete perzik, zoute serranoham en romige burrata is hemels. Dit wil je proberen!

Brioche buns met steak en gekarameliseerde ui

Wanneer je dol bent op een goede burger, zijn deze brioche buns met steak en gekarameliseerde ui echt een aanrader! Malse stukjes biefstuk, gekarameliseerde ui en natuurlijk mag de gesmolten kaas niet ontbreken. Een heerlijke maaltijd om de week mee af te sluiten!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via