Steek de barbecue maar aan, want deze BBQ-hotdogs wil je maken! In dit recept toppen we de hotdogs af met een frisse mangosalsa én coleslaw. Klinkt goed toch?
Dit recept of andere Allerhande recepten proberen? Kom wekelijks de lekkerste gerechten proeven in de Albert Heijn Kookstudio’s! Bekijk hier de opkomende proeverijen en kom gezellig langs.
Tip: wil je een vegetarische BBQ-hotdog? Vervang de hotdogs dan door vegetarische knakworstjes.
Staat er een avondje barbecueën op de planning? Vergeet dan niet de hotdog! Een hotdog van de barbecue is namelijk onwijs lekker. Misschien dat je denkt, alleen een hotdog is toch saai? No worries, we hebben drie heerlijke recepten voor je waarbij we de hotdog van de barbecue compleet maken met allerlei verrukkelijke ingrediënten.
Zo kiezen we in het recept van de BBQ-hotdogs voor een frisse mangosalsa en knapperige coleslaw. Natuurlijk serveren we deze hotdogs in een hotdogbroodje en toppen we het geheel af met gebakken uitjes en sriracha. De broodjes grillen we kort op de barbecue zodat er mooie grillstrepen ontstaan. Na 20 minuten kan je al genieten van dit broodje!
Liever een hotdog met een twist? Ga voor de BBQ hotdogs met in bier gestoofde uien. Deze stoere hotdogs mogen niet ontbreken tijdens een avondje barbecueën. De sappige braadworsten krijgen een lekkere pittige touch dankzij de uien, gesmoord in bier. Een aanrader voor iedereen! Ook lekker om te proberen: BBQ hotdogs Tex-Mex stijl. Dit recept laat zien dat je eindeloos kan variëren met ingrediënten bij een broodje hotdog. Zo vullen we het broodje met tacoschelpen, chipolataworstjes, gehaktsaus, cheddar, tomaten-uiensalsa, zure room en wat chipotle saus. Vergeet de koriander en jalapeño niet!
Naast een hotdog van de barbecue nog meer recepten proberen? Ontdek al onze BBQ recepten en laat je inspireren! Met welk recept ga jij binnenkort aan de slag?
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment