Pel en snipper de ui. Boen de citroenen schoon, rasp de schil van de helft van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap eruit. Pers ook het sap uit de overige citroen. Meng de witte kool met ⅔ van de ui, ¾ van het citroensap, het zout en 4/5 van de olijfolie. Breng op smaak met peper. Laat de coleslaw afgedekt staan tot gebruik.
2
Steek de barbecue aan. Gril de hotdogbroodjes met de bovenkant naar beneden zodat er grillstrepen ontstaan. Snijd ze dan open. Smeer de hotdogs in met de rest van de olie en gril 5-7 min. Keer regelmatig.
3
Schil ondertussen de mango en snijd in blokjes van een ½ cm. Meng de mangoblokjes met de rest van de ui, sriracha, rest van het citroensap en -rasp. Schep in elk broodje 1/8 van de coleslaw. Verdeel de hotdogs, mangosalsa en gebakken uitjes erover. Serveer de rest van de coleslaw erbij.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.