Beef pho, een heerlijke noedelsoep uit de Vietnamese keuken. De traditionele variant neemt al gauw twee volle dagen in beslag, maar dan heb je ook wat! Voor de thuiskoks die iets minder tijd hebben, kiezen wij voor een geïnspireerde variant die binnen een half uur op tafel staat. De biefstuk gaat rauw in de soep en kookt door de warmte van de bouillon gaar, ideaal!
Ben jij na het zien van deze traditionele noedelsoep benieuwd naar nog meer heerlijke Aziatische gerechten? Bekijk dan vooral onze bao buns met jackfruit in barbecuesaus, stir-fry met groene asperge en gember en bapao met gehakt en gember.
Pho is een Vietnamese soep. In de soep zitten rijstnoedels, verse kruiden en meestal rundvlees of kippenvlees. Naderhand kun je er nog kruiden aan toevoegen om het naar smaak te maken.
Je kunt pho helemaal afmaken met allerlei lekkere toppings. Hiervoor hebben we een aantal aanraders: verse limoen wedges die je uitknijpt over de soep, pinda’s, lente ui en taugé.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment