Beef Pho Met Mihoen En Wokgroente
Niveau
Beginner
Tijd
30 min
Bevat vlees

Beef pho met mihoen en wokgroente

Beef pho, een heerlijke noedelsoep uit de Vietnamese keuken. De traditionele variant neemt al gauw twee volle dagen in beslag, maar dan heb je ook wat! Voor de thuiskoks die iets minder tijd hebben, kiezen wij voor een geïnspireerde variant die binnen een half uur op tafel staat. De biefstuk gaat rauw in de soep en kookt door de warmte van de bouillon gaar, ideaal!

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Volledig recept bekijken

Recept beef pho met mihoen en wokgroente

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Schil de gember en snijd in plakjes. Snijd de rode peper in ringetjes. Voeg de gember, rode peper, kruidnagels, kaneel en steranijs toe aan de bouillon en laat 25 minuten trekken. Schep vervolgens alle smaakmakers uit de bouillon. Voeg de Chinese wokgroente toe en laat 5 minuten zachtjes meekoken in de soep. Laat de laatste 3 minuten de mihoen meegaren in de soep. Breng de pho op smaak met de vissaus.
2
Snijd de biefstuk in heel dunne reepjes en de komkommer in blokjes. Verdeel de biefstuk en komkommer over 4 kommetjes en giet hier de pho met mihoen en groente overheen.
3
Serveer de pho eventueel met extra smaakmakers die traditioneel bij pho horen: limoen, bosui, koriander, munt, chili- of srirachasaus en/of hoisinsaus

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Koolhydraatarm
Soort
Soep
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via