Print opties

Sluiten

Beef pho met mihoen en wokgroente

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Schil de gember en snijd in plakjes. Snijd de rode peper in ringetjes. Voeg de gember, rode peper, kruidnagels, kaneel en steranijs toe aan de bouillon en laat 25 minuten trekken. Schep vervolgens alle smaakmakers uit de bouillon. Voeg de Chinese wokgroente toe en laat 5 minuten zachtjes meekoken in de soep. Laat de laatste 3 minuten de mihoen meegaren in de soep. Breng de pho op smaak met de vissaus.
2
Snijd de biefstuk in heel dunne reepjes en de komkommer in blokjes. Verdeel de biefstuk en komkommer over 4 kommetjes en giet hier de pho met mihoen en groente overheen.
3
Serveer de pho eventueel met extra smaakmakers die traditioneel bij pho horen: limoen, bosui, koriander, munt, chili- of srirachasaus en/of hoisinsaus
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.