Blini’s met gerookte zalm zijn het perfecte hapje voor feestelijke gelegenheden. De luchtige, kleine pannenkoekjes vormen een ideale basis voor de subtiele rooksmaak van de zalm. Maak het af met een toefje kruidenroomkaas, een beetje avocadomousse en een snufje dille. Eenvoudig om te maken, maar toch enorm stijlvol. Perfect als borrelhapje of als luxe aanvulling op een feestelijke brunch!
Zalm is een veelzijdige en verfijnde keuze voor borrelhapjes. Met zijn rijke smaak en delicate structuur tilt zalm elk borrelmoment naar een hoger niveau. Of je nu een feest organiseert of gewoon iets bijzonders wilt serveren, deze drie recepten bieden een perfecte mix van eenvoud en elegantie. Tip: de recepten zijn ook heerlijk als start van het kerstdiner of natuurlijk voor Oud & Nieuw!
Met deze borrelhapjes maak je van elk moment iets speciaals. Serveer ze samen op een mooie schaal en laat je gasten genieten van de veelzijdigheid van zalm.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment