Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Halveer en ontpit de avocado en prak het vruchtvlees fijn. Meng met het limoensap tegen bruinkleuring. Snijd de appel, sjalot en jalapeño in kleine blokjes en meng deze door de avocado tot een groene salsa. Snijd de komkommer in plakjes.
2
Verwarm de zonnebloemolie kort in een pan en voeg hier de kerrie aan toe. Roer door, zet het vuur uit zodra de kerrie begint te geuren en laat afkoelen. Verwijder de grote takjes van de dille en hak de overige dille fijn. Mix de dille met de kerrieolie, mosterd en mayonaise tot een kerriemayonaise.
3
Snijd de Italiaanse bollen doormidden en rooster de binnenkanten kort aan in een droge pan.
4
Gril de hamburgers ongeveer 4 min. aan iedere kant in een grillpan.
5
Verdeel de veldsla over de onderkant van de Italiaanse bollen. Beleg vervolgens met de groene salsa, komkommerplakjes, hamburger en kerriemayonaise. Top af met de bovenkant van de Italiaanse bol en serveer met een handje nacho chips.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Mosterd

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Amerikaans
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vis
Soort
Burgers
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via